L’Espai

MCB_6602
Un altre tema que vaig treballar durant un cert període de temps i que, de fet, fou conceptualment estimulant, per l’enorme bellesa que percebia en la contemplació imaginativa del temps en l’espai i, també, per l’admiració que em provocava l’obra del artista italià Lucio Fontana, creador de la idea plàstica de “L’Espai”, el vaig començar a fer cap a l’any 1973.

Una placa mural titulada “Camins de nit”, muntada sobre un marc de ferro negre, datada l’any 1974 avui forma part de la meva col·lecció particular.
La que porta el títol “La música de les estrelles a 35.000.000 milions d’anys llum”, avui pertany a la col·lecció del Museu de Belles Arts de Taipei (República de Taiwan).

També, la que està a la col·lecció del Departament de Ceràmica Contemporània dels Museus Reials de l’Art i de la Història de Brussel·les (Bèlgica), que és un disc ceràmic muntat sobre un marc de ferro negre, titulada “Disc”, són exemples molt clars d’aquest tema de l’Espai.
També l’escultura en acer inoxidable i gres porcellanat, titulada “Pleniluni”, avui és propietat i pertany a la col·lecció de ceràmica contemporània del Museu Ariana de Ginebra (Suïssa).