Fang a les mans

MCB_5998
L’enorme capacitat expressiva que té la ceràmica fou el que em va captivar des del primer moment. Vaig intuir que, amb ella, podria dir tot el que el meu cor i la meva ment em suggerien. Ja, des de les primeres passes que vaig fer com alumna, la matèria ceràmica em va atrapar. Tenia, però, uns bons exemples: el meu mestre Josep Llorens i Artigas, creador de formes i esmalts bellíssims, Joan Miró, amb la seva força i originalitat expressives, Peter Voulkos, pare de la ceràmica contemporània americana de la Costa Oest Californiana i també el Californià Antonio Prieto, amb els seus subtils grafismes a la reserva de cera. Tots quatre em varen conduir cap al camí de l’expressió plàstica personal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s